До Керченського мосту величезна пробка – росіяни тікають з півострова

Громадяни рф намагаються прорватися до мосту через Керченську протоку.

Після вибухів на аеродромі в Новофедорівці Сакського району тимчасово окупованого Криму російські туристи масово тікають з півострова.

Соцмережі рясніють відео багатокілометрових пробок з автомобілів, які намагаються прорватися до мосту через Керченську протоку.

При цьому, біжать росіяни з Криму неохоче, і навіть ридають від досади за зіпсовану відпустку, проте інстинкт самозбереження все ж бере своє і нескінченні низки з автомобілів тягнуться назад в рф.

"Взагалі не хочу їхати з Криму, з Алушти! Як тут класно, взагалі! Я звикла тут. Як у своєму будинку жили...", – поскаржилася зі сльозами на очах одна з туристок, які вирішили відпочити на вкраденому півострові на тлі щоденних вбивств військами РФ мирних українців.

Серія вибухів на військовому аеродромі в Новофедорівці сталася напередодні, 9 серпня.

Російська сторона заявила, запевняє, що це випадково здетонували боєприпаси.

Цьому ніхто не вірить, адже по аеродрому було завдано удару, однак, чим саме, поки не відомо. Україна відповідальності за вибухи на себе не взяла, однак і заперечувати свою причетність також не стала.

За даними Генштабу ЗСУ, в результаті удару були знищені дев'ять літаків. Усі вони причетні до вбивств мирних жителів Миколаєва.