Працівники «Нібулону» просять перейменувати вулицю Фалєєвську у Миколаєві на вулицю Вадатурського

Коментарi:

Компанія "Нібулон" звернулася до топонімічної комісії Миколаєва із проханням перейменувати вулицю Фалєєвську на честь засновника компанії Олексія Вадатурського.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Працівники "Нібулону" наголосили, що такий крок має значну символічну цінність, оскільки Олексій Вадатурський відіграв ключову роль у розвитку Миколаєва та півдня України, будуючи флот та розвиваючи судноплавство для незалежності країни.

Директор «Суднобудівно-судноремонтного заводу «Нібулон» Богдан Музика зазначив, що Михайло Фалєєв свого часу розвивав Миколаїв для російської імперії, тоді як Олексій Вадатурський вклав свої зусилля у розвиток міста та флоту на користь незалежної України.

Є ще аргумент: саме на вулиці Фалєєвській було відкрито перший офіс компанії "Нібулон". Директор з торгівлі компанії Володимир Славінський наголосив, що це місце стало відправною точкою для досягнення Олексієм Вадатурським вражаючих успіхів.

Читайте також Спадкоємець "Нібулона" Андрій Вадатурський найняв закордонних детективів для розслідування смерті батьків

Нагадаємо, засновник компанії "Нібулон" Олексій Вадатурський загинув внаслідок обстрілу Миколаєва російськими військами 31 липня 2022 року, разом із ним загинула і його дружина Раїса Вадатурська.