Спадкоємець "Нібулона" Андрій Вадатурський найняв закордонних детективів для розслідування смерті батьків

Коментарi:

Трагічна смерть одного з найвідоміших бізнесменів України Олексія Вадатурського вразила Миколаїв.

Нагадаємо, три місяці тому російська ракета обірвала життя незмінного директора власника "Нібулону" та його дружини. Тоді висувалися різні версії – від випадкового обстрілу до умисного вбивства. Про це говорив генеральний прокурор. Було також припущення, що це неточність ракети С-300. Мовляв, раніше на місці будинку чи десь поряд була військова частина.

Про те, як просувається розслідування їхньої смерті в інтерв'ю Українській правді, розповів син Андрій.

«Фахівці, які розслідують справу, мають чітко пояснити, що сталося. Я спілкуюся з тими, хто вважає це трагічною випадковістю, і фахівцями, які вважають, що він мав на меті. Усі мають доводи», – пояснив Андрій Вадатурський.

СБУ порушила кримінальну справу. Слідчі взяли свідчення, опитали багатьох людей. Вони продовжують вести цю кримінальну справу, збирають підтвердження.

«Але я не бачив, щоб ці справи були розслідувані з поданими до суду обґрунтуваннями або винесені вироки. Я знайшов компанію, яка займатиметься розслідуванням. Це приватна компанія, яка має досвід таких розслідувань, спеціалісти з-за кордону. Я хочу знати правду, по-перше, для себе, для сім'ї. А по-друге, залежно від висновків цього розслідування, думатиму, що я можу робити далі. Якщо це навмисне вбивство, будь-яке, я думатиму, як покарати причетних людей. Це справа честі. Багато хто писав, що мої батьки померли або навіть загинули. Їх було вбито – це точні слова», – сказав Андрій Вадатурський.