Відомий миколаївський підприємець зараз служить у теробороні. Але він уже задумав нові проекти, які розпочне після Перемоги

Коментарi:

Нерідко дізнаємося, що у Збройних Силах України є колір суспільства. Це в буквальному значенні так і є. У лавах ЗСУ можна зустріти і будівельника, і вченого, і підприємця. Один із яскравих прикладів активних творчих людей у 123-й бригаді ТрО – Роман із псевдо «Домовий».

Як повідомляється на сторінці бригади, до війни він очолював успішний бізнес у будівельній сфері. Саме звідти і прийшло псевдо «Домовий». Його власна справа, його ділові кола стали у нагоді побратимам – плівка, пінопласт, палети та інші будівельні матеріали були доставлені для облаштування ВСЬОГО.

Читайте також І таке буває: на блок-посту у Миколаєва російських диверсантів затримали молитвою

Роман – відомий громадський діяч. Він створив потужний волонтерський рух із озеленення міста Миколаєва та регулярно проводив акції з висадки дерев. Не кожному вдалося б зібрати на таку акцію сотні людей та організувати висадку тисяч дерев.

Роман вже планує створити після перемоги "Швидку зелену допомогу". Якщо дерева у біді, якщо рослини гинуть, то тут і приїде команда «Домового», швидко та професійно вирішить проблему. Нашому місту дуже не вистачає таких ініціативних людей. Хто служив із Романом і встиг добре з ним познайомитися, планують після війни долучатися до його акцій.

Він мрійник, але мрійник з ухилом у практику. Ще 2020 року Роман став миколаївською знаменитістю, коли разом із другом об'їхав на старенькому «Запорожці» всю Україну. Мандрівники відвідали всі 22 області та регулярно звітували про свої пригоди. Весь Миколаїв з цікавістю стежив за їхньою подорожжю. Роман мріє після перемоги об'їхати узбережжя Європи мотоциклом і вже розробляє маршрут.

За майстерну службу «Домовий» отримав звання старшого солдата і командування знає, що він здатний виконати найскладніші завдання.

Сьогодні Роман там, де голосно. Херсонські вітри, дощ та вогкість, невгамовні обстріли. Але все це ми вже проходили, захищаючи незламну фортецю «Миколаїв», адже війна – складна та небезпечна справа. Чоловіча справа!