Російських окупантів в Білорусі розпізнаємо за металевими шоломами, в яких «діди воювали», – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на шосту вечора 9 листопада.

Триває 259 доба героїчного протистояння української нації.

Противник завдав 8 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснив чотири обстріли з РСЗВ

Ударів противника зазнали райони понад 15 населених пунктів Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської та Сумської областей.

На Південнобузькому напрямку обстріляно 25 населених пунктів, що поряд з лінією зіткнення. Ворог продовжував вести повітряну розвідку безпілотниками. Здійснив 50 вильотів

Російським підрозділам, які проходять підготовку в Брестській області, видано металеві шоломи зразка Другої світової війни та засоби захисту періоду 60-70 років минулого сторіччя. Автомати АК-74 у неробочому стані.

З Сєверодонецька Луганської області окупанти вивозять награбоване майно та викрадені автомобілі. Мародерство відбувається під прикриттям і в супроводі представників окупаційних так званих органів державної безпеки.

Авіація Сил оборони України завдала по ворогу чотири удари. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також дві позиції ППО.

Також наші воїни на різних напрямках збили п’ять “Шахедів” та два “Орлани”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони вразили шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, дві станції радіоелектронної боротьби.

В городе Николаеве появились пятьсот кустов «одесских» роз