Чим зручні мікропозики

Коментарi:

Мікрофінансові компанії з кожним роком стають все більш популярними, оскільки вони пропонують клієнтам гнучкі, лояльні умови співпраці.

Банки можуть довго розглядати заявки, часто дають відмови, вимагають значний пакет документів, офіційне працевлаштування. З МФО все суттєво простіше – взяти онлайн кредит можна відразу після звернення, за паспортом, без перевірок та дзвінків.

Зазвичай, сума позики невелика, але її достатньо для дрібних покупок, регулярних платежів, щоб перехопити до зарплати. Ставки за позиками розраховуються щодня, але можна брати участь в акціях та економити, повертати борг достроково та за рахунок цього знижувати переплати. За умови грамотного підходу продукт виходить дійсно зручним та вигідним.

Причини популярності мікропозик

Банківське кредитування сьогодні пропонує широкий перелік продуктів, що оформлюються на досить лояльних, вигідних умовах. Але є нюанси – доведеться шукати великий пакет документів, робити довідку з місця роботи, надавати дані контактних осіб, після чекати на відповідь незрозумілий термін (і не факт, що рішення буде позитивним). Після початку пандемії вимоги до позичальників з боку банків додатково зросли, фінансові установи знизили ліміти та почали частіше давати відмови.

Як бути, якщо гроші потрібні тут і зараз? Непоганим компромісним варіантом стане звернення до МФО. Кредит без відмов буде видано відразу після подання заявки, якщо ваша анкета успішно пройде перевірку. Суми зазвичай доступні порівняно невеликі, але для короткострокових цілей їх достатньо. У всіх МФО є дострокове погашення без штрафів і доплат, а значить, ви зможете гнучко планувати свій бюджет.

Основні плюси продукту

Онлайн позика – це дійсно зручно та вигідно. Ось основні причини скористатися послугами МФО:

  • Оформлення договору можливе лише за паспортом.
  • Відповідь протягом 1-60 хвилин. Ви не чекаєте на незрозумілий термін.
  • Можливість подання запиту цілодобово, без вихідних. У більшості компаній рішення щодо заявок приймають автоматичні скорингові системи.
  • Виплата на картку будь-якого банку, а також іншими способами на розсуд позичальника. Серед доступних варіантів – готівка в офісі, банківські термінали, системи швидких переказів.
  • Регулярні акції та знижки. У багатьох МФО першу позику можна взяти під 0%.

При першому обігу ліміт буде порівняно невеликим, потім збільшується.

Ліцензія: ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА» ЄДРПОУ 42753492, Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи, серія ФК № 1177 від 19.03.2019, ліцензія Нацкомфінпослуг № 529 від 04.04.2019
© 2022 Credit7. Всі права захищені.