Прокуратуру Миколаївської області відвідали представники британського парламенту

Коментарi:

Сьогодні, 2 вересня, керівник прокуратури Миколаївської області Дмитро Козак зустрівся з представниками британського парламенту Бруксом Ньюмарком, Деніелом Ханнаном і Юрасом Станкевичем.

Глава обласної прокуратури подякував візитерів, що вони прибули Миколаївщину в такі непрості часи.

"Бойові дії тривають щодня. Миколаїв і частина районів знаходяться під ракетними і артилерійськими обстрілами. Чотири територіальні громади з 54 частково або повністю окуповані», – цитує прес-служба прокуратури Миколаївської області Дмитра Козака.

Також обласний прокурор повідомив про виклики, які постають перед правоохоронцями, та розповів про складнощі під час виконання службових обов'язків.

Іноземні гості розповіли про свою роботу. Зокрема, Брукс Ньюмарк є представником міжнародної комісії зі зниклих безвісти в Гаазі, політик, він колишній парламентарій і член Секретаріату британського кабінету міністрів з питань громадянського суспільства.

Ньюмарк ініціює допомогу з пошуком зниклих людей. Крім того, він займається питаннями евакуації людей з окупованих територій. З його допомогою вже евакуйовано понад 14 тисяч осіб.