На Миколаївщині не розминулися дві вантажівки і палало біля Коблево

Протягом 29 серпня, на території Миколаївської області зареєстровано 6 пожеж. Чотири пожежі сталися внаслідок ворожих обстрілів.

29 серпня внаслідок влучення уламків ворожих боєприпасів загорівся смітник на вулиці Севастопольській у Миколаєві. Вогонь встиг перекинутись на дах житлового будинку. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 10 квадратних метрів

В автомобіль, що знаходився на території домоволодіння по вулиці 8-й Поздовжній у Миколаєві, влучив ворожий боєприпаси. Пожежу загасили. Вогнеборцям допомагали як могли волонтери Червоного Хреста, прибули медики, поліція та комунальники.

Рятувальники ліквідували дві пожежі сміття та сухої трави на відкритій території у Миколаєві та Калинівці Площа займання склала 3700 квадратних метрів.

Інші пожежі не пов'язані з бойовими діями

Після дев’ятої вечора спалахнув автомобіль ВАЗ-2101 біля села Зелений Яр Доманівської територіальної громади Вознесенського району. А у селі Українка Коблівської територіальної громади місцеві вогнеборці ліквідували пожежу сухостою та сміття на загальній площі два гектари, її причина встановлюється.

Рятувальники залучались до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди за участю двох вантажних автомобілів MAN TGX та Volvo. Пригода сталась у Веселиновому. Рятувальники деблокували з кабіни 36-річного водія, якого затисло конструктивними елементами автомобіля. Постраждалий від госпіталізації відмовився.

Піротехніки 29 серпня вилучили 14 боєприпасів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.