В Миколаєві зруйновано університетський гуртожиток, Явкине – без світа

Надходять повідовлення з районів Миколаївській області про нічні ворожі обстріли.

2 серпня на восьму ранку ситуація залишається напруженною. Щойно було дано відбій повітряної тривоги по всій області.

Миколаїв

Після першої ночі 2 серпня та близько четвертої ранку вкотре було обстріляно два райони міста. За попередньою інформацією відомо, що один з районів зазнав обстрілів реактивними снарядами РСЗВ «Смерч», інший – ракетами типу С-300.

Пошкоджено університетський гуртожиток. В момент влучання в приміщені знаходився охоронець будівлі, який зазнав поранення. Попередньо без жертв.

Також пошкоджено житлові будинки. Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків виникла пожежа продовольчого магазину. Попередньо без жертв. Детальна інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Миколаївський район

2 серпня у селі Галицинове внаслідок нічних обстрілів пошкоджено об’єкт інфраструктури.

1 серпня орієнтовно о 14.30 в селі Котляреве Шевченківської громади сталася пожежа житлових приміщень та господарських споруд. Постраждалих немає.

Баштанський район

Вночі, 2 серпня, близько 1:30 була обстріляна територія біля Явкіного Баштанської громади. У селі пошкоджено лінію електропередач. Наразі частина населеного пункту знеструмлена. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

На території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади тривають обстріли. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих відсутня. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

1 серпняорієнтовно о 17.00 обстрілів зазнало село Широке. Влучання були по городах місцевих жителів та дорогах села. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.