Буряти та чеченці постріляли один одного в окупованій Киселівці

Коментарi:

В окупованій Киселівці (до речі, саме в цьому селі Чорнобаївської громади перебитий водовід на Миколаїв) сталася стрілянина між військовими РФ чеченської та бурятської національності.

Як повідомляє Головне управління розвідки, у ніч на 29 квітня відзначилося понад 50 учасників з кожного боку. Точна кількість поранених та загиблих наразі невідома.

А причини цієї «локальної» війни – у небажанні бурятів йти в атаку та нерівноправні умови з чеченцями. Кавказці взагалі не бувають на передовій, залишаючись у тилу виключно як «загороджувальні загони». Їхнє завдання – гнати окупантів уперед і розстрілювати тих, хто відмовляється воювати на передовій.

Ще одна причина – «нечесний» поділ награбованого. Основну «частину» від мародерства одержують ті самі чеченці.

Обіцяли "кримський сценарій" та квартиру, а відправили до пекла

Через небажання брати участь у наступальних діях виник конфлікт між командирами та особовим складом підрозділів Росії в окупованій Федорівці Запорізької області.

Росіяни скаржаться місцевим жителям, як їх обдурили під час підписання контракту. З'ясувалося, що контрактникам обіцяли операцію за «кримським сценарієм». Тобто відсутність жодного опору, виділення житла на зайнятих територіях та спокійне проходження служби. Побачивши реальну картину, багато росіян відмовилися вести подальшу службу. Це спричинило конфлікт, розбиратися у якому прибули представники ФСБ.

Частину військовослужбовців після допитів відвезли у невідомому напрямку. До місця несення служби вони не повернулися.