У шести областях рф вибухи: горить військова частина

Коментарi:

Білгородську, Курську, Тульську, Брянську та Калузьку області рф атакували безпілотники.

Бєлгородська область

Міноборони Росії повідомляє, що нібито над територією Білгородської області було збито три безпілотні літальні апарати. Російські паблики повідомляють, щоб біля міста Старий Оскол пролунали вибухи і в небі було видно яскравий спалах.

У деяких районах міста частково зникло світло та електроенергія. Навколо міста розташовані російські військові частини. За словами очевидців, пожежі спалахнули на їхній території.

Також губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про атаку БПЛА на село Істобне Губкинського міського округу.

Тульська область

Повідомляють про двох безпілотників.

Брянська область

Дрони атакували Брянську область. Губернатор області Олександр Богомаз повідомив, що над Вигоничським районом збито п'ять дронів. Виникла пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури.

Також Богомаз повідомив про знищення безпілотника літакового типу над територією Суземського району. Постраждалих та руйнувань немає.

Курська область

Над Курською областю сили ППО збито п'ятьох безпілотників. Про це повідомив губернатор області Роман Старовойт.

Смоленська область

Губернатор Василь Анохін повідомив, що близько 2:00 у Кардимівському районі безпілотники атакували об'єкт паливно-енергетичного комплексу.

Внаслідок роботи сил ППО, літальні апарати були збиті. Проте внаслідок падіння уламків сталося загоряння ємності із пально-мастильними матеріалами.

Калузька область

У Калузькій області сьогодні вночі у Малоярославецькому районі внаслідок вибуху БПЛА у районі електропідстанції енергетична інфраструктура.