Мощі генералісимуса Суворова допомогли ЗСУ ліквідувати 11 офіцерів-окупантів

Коментарi:

Прилетіло офіцерам російської окупаційної армії.

Подія сталася у Запорізькій області минулої п'ятниці. Кістки полководця Олександра Суворова в металевій коробці зараз возять всією лінією фронту.

«Зібрали офіцерів навколо праху. Помолитись, поговорити. Помилка була зібрати їх близько до лінії фронту, в одному з пунктів управління військами. Прилетів снаряд. У результаті, на жаль, четверо вбитих та семеро поранених», – цитують кремлівські ЗМІ чиновника в російському міноборони.

Ще один чиновник підтвердив факт ліквідації, але запевнив, що мощі «постраждали, але трохи». Захистив то спеціальний броньований ящик, в якому вони знаходяться.

Кості Суворова, незважаючи на те, що трапилося, продовжують катати захопленими територіями України, аби вони «зміцнювали дух військових». Ця ідея належить найвищому військовому керівництву. Саме за особистим наказом генерала армії Шойгу кістки генералісімуса Суворова викопали з могили в церкві у Санкт-Петербурзі та привезли до Криму.
«Сергій Кужугетович зовсім збожеволів, всі повинні про це знати. Він дістав останки Суворова з могили і провів з них молебень, причому з участю і буддистів, і мусульман. Явка на молебень у міністерстві була обов'язковою», – прокоментував ще один офіцер у міноборони рф.

Зважаючи на все, дух старого полководця теж був цим вкрай обурений. Даремно його потривожили. От і прилетіло.