Наклав на себе руки бойфренд тенісистки Арини Соболенко та відомий хокеїст Костянтин Кольцов

Коментарi:

Відомий білоруський хокеїст Костянтин Кольцов, бойфренд білоруської тенісистки Арини Соболенко, наклав на себе руки.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Про це повідомила поліція Майамі.

«За даними слідства, у понеділок, 18 березня 2024 року, приблизно о 12.39 поліція та пожежні рятувальники Бал-Харбора були направлені до готелю St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, з приводу чоловіка, що зістрибнув з балкона. Відділ вбивств поліції округу Майамі-Дейд узяв на себе розслідування очевидного самогубства Костянтина Кольцова (04/17/1981). Жодних підозрілих обставин не виявлено», – заявив представник прес-служби поліції.

Справою Кольцова займається відділ округу Маймамі-Дейд.

Кольцову було 42 роки. Вихованець мінської «Юності». У 1999 році був обраний «Піттсбургом» у першому раунді драфту під 18-м номером. Загалом у НХЛ провів 144 гри, у яких набрав 38 (12+26) очок. Багато років виступав на високому рівні у Росії. В уфімському «Салаваті Юлаєві» 2008-го став чемпіоном Росії, а 2011-го — володарем Кубка Гагаріна. За збірну Білорусі зіграв на двох Олімпіадах та дев'яти чемпіонатах світу у найсильнішому дивізіоні.

Кольцов завершив виступи 2016-го у складі мінського «Динамо». Потім консультував будівельну компанію, яка зводила дві арени у комплексі «Олімпік Парк».

Тренерську кар'єру Костянтин розпочав у мінському «Динамо», асистуючи Горді Дуайєру. Потім були самостійна робота у «Бресті» та «Динамо-Молодечно». Після цього Кольцов повернувся до КХЛ: один сезон був помічником головного тренера в московському «Спартаку» і два в «Салаваті Юлаєві». У сезоні-2023/24 уфімський клуб програв у 1/8 фіналу плей-офф.

18 березня хокейне агентство Winners у телеграм-каналі повідомило, що Кольцов не продовжить договір із «Салаватом Юлаєвим» і продовжить роботу в іншому клубі.

Кольцов був бойфрендом білоруської тенісистки Аріни Соболенко. Вони зустрічалися кілька років.