Третій рік війни розпочався і для газети «Миколаївські новини» і її читачів

Коментарi:

Побачив світ черговий, 4087-й , від початку 1995 року, номер газети «Миколаївські новини».

Люди зараз шукають свіжі інфформацію та діляться своїми думками на сайтах, в соціальних мережах і месенджерах. Але ще залишилася друкована преса. Вона намагається утриматися поряд із всепоглинаючим інтернетом, змагається за читача з давніми конкурентами – телебаченням і радіо. Війна для газет прифронтового Миколаївщини стала неабияким викликом. Коли гуркіт війни розносився містом, в кіосках та на газетних розкладках була свіжа преса. Під час оборони Миколаєва журналісти, поліграфісти, розповсюджувачі виконували свою буденну роботу і додавали рідному місту спокою і віри.

Останнім випуском «Миколаївські новини» розпочали хроніку третього року війни за незалежність і свободу. У ньому можна почитати і пригадати події тижня. Газета написала про березневі доплати пенсіонерам і викриття морського шпигуна. Є там розповідь про полювання на міністерку закордонних справ Німеччини у Миколаєві і бойову роботу миколаївських десантників на Сході країни. Як завжди, у номері є програма телепередач на тиждень, гороскоп, кросворд, сканворд.

Є приємне повідомлення. «Миколаївські новини» вже можна придбати в супермаркеті «Новус» по вулиці Космонавтів. Продовжується і передплата до кінця року. Її можна оформити у відділеннях зв’язку та на сайті Укрпошти.