У Миколаєві скульптуру закоханих лебедів перенесли на околицю під будівлю Пенсійного фонду (фото)

Коментарi:

Скульптура "Лебедине Серце", яка стала у Миколаєві символом романтики та кохання, перенесена під будівлю Пенсійного фонду у Варварівці. Рішення про нову локацію погоджено з головним архітектором міста Євгеном Поляковим.

Комунальне підприємство "Миколаївські парки" повідомило, що територію перед будинком Пенсійного фонду підготували до прийому композиції. Процес встановлення скульптури, включаючи зварювальні та фарбувальні роботи, а також благоустрій території, проходить повільно, але якісно. Ще планується встановлення лав та урн.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі новини

На підприємстві наголосили, що роботи проводяться з наявних матеріалів, і додаткових коштів на це не витрачаються.

«Ковані скульптури дуже якісні, довго зберігають свій гарний декоративний вигляд, тому що результат у Варварівці біля Пенсійного Фонду створено такий культурний куточок для відпочинку та розваг мешканців та гостей міста», – зазначили у «Миколаївських парках».

Нагадаємо, скульптура «Лебедине серце», подарована місту 2012 року від ТОВ «КВ Сталь», стала окрасою та символом романтики. Для миколаївських наречених та наречених лебеді стали обов'язковим місцем для відвідин. Вони вішали на скульптуру замочки, щоб навіки скріпити своє кохання.

На початку січня її прибрали із Соборної площі, як тоді повідомлялося для комплексного ремонту. Про те, що «лебедів» перенесуть до іншого місця, не повідомлялося.