На Миколаївщині п'яний чоловік мало не задушив дружину на очах її дитини

Коментарi:

Минулого тижня у Южноукранську поліцейські кілька разів виїжджали на повідомлення про домашнє насильство, які вимагали негайного втручання.

Як повідомляється у зведенні міського відділення поліції, увечері 3 липня у будинку №6 на вулиці Європейській п'яний чоловік крив матом і бив дружину. У поліції наголосили, що цей чоловік регулярно займається рукоприкладством вдома. З початку року на нього вже склали кілька адмінпротоколів і провели з ним «виховні бесіди», від яких, судячи з результатів, ніякого толку немає. 3 липня, у зв'язку з ознаками кримінального правопорушення, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, і ведеться подальше розслідування.

Другий випадок, зареєстрований 9 липня, стався у будинку №2 на вулиці Енергобудівників. Тут співмешканець, який також перебував у стані сп'яніння, намагався задушити заявницю. Причому на очах її 11-річної дитини.

"На чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення", – повідомили в поліції.

З жалем зазначимо, що виховна робота, яку проводять правоохоронці, у багатьох випадках виявляється практично безглуздою. Жінки, які страждають від своїх чоловіків-тиранів, залишаються беззахисними та вразливими перед ними.