Жінці присудили дев’ять років за гратами, чоловікові – три роки, – вбивство на Миколаївщині

Коментарi:

Зарізали гостя і продовжили пиячити.

Між 42-річним подружжям та 43-річним чоловіком під час розпиття спиртних напоїв відбувся конфлікт, який переріс у бійку.

Жінка схопила кухонний ніж та нанесла гостю удар в серце, від чого той впав на землю.

Чоловік дружини підійшов до пораненого і почав з ним розмовляти з приводу конфлікту. Потім він залишив скривавленого лежати на землі та пішов до будинку, де продовжив з дружиною пиячити.

А тим часом поранений помер. Ця подія сталася в травні 2022 року. І зараз Первомайська окружна прокуратура у суді довела провину подружжя у повному обсязі.

Первомайський міськрайонний суд підтримав принципову позицію прокурора – жінку визнано винною в умисному вбивстві та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років. ЇЇ чоловіка визнано винним у ненаданні допомоги особі, яка перебувала в небезпечному для життя стані та неповідомлення про такий стан особи належним установам чи особам, що спричинило смерть. Йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

Засуджені перебувають під вартою, повідомили в пресслужбі прокуратури Миколаївської області. Вирок набере законної сили після розгляду апеляції, якщо вона надійде.