Кремль заявив, що Україна спробувала завдати удару безпілотниками по резиденції Путіна

Коментарi:

Два українські безпілотники в ніч проти 3 травня намагалися атакувати кремлівську резиденцію Володимира Путіна. Про це повідомляє прес-служба Кремля.

«В результаті вжитих військовими та спеціальними службами своєчасних дій із застосуванням систем радіолокаційної боротьби апарати були виведені з ладу. Внаслідок їх падіння та розльоту осколків постраждалих та матеріальних збитків немає», — наводить РИА Новости повідомлення Кремля.

У Кремлі заявили, що Володимир Путін внаслідок атаки не постраждав, графік його роботи змін не зазнав. У повідомленні також йдеться, що російська сторона залишає за собою право «вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне».

У ніч проти 3 травня у телеграм-каналі «Сусіди. Замоскворіччя-Якиманка» з'явилося відео, на якому видно дим у районі Кремля. Мешканці району повідомляли про «бавовну», схожу «на гуркіт грому».

Бавовна по силі була схожа на гуркіт грому, пишуть сусіди з вулиці Серафимовича. Також мешканці Будинку на набережній бачили іскри в небі та людей із ліхтариками біля Кремлівської стіни після бавовни. Підсвічування Кремля та Кремлівської набережної зараз вимкнуто

https://t.me/news_nn95/13344