П’ять найкращих шутерів для Slim Sony Playstation 4

Коментарi:

Стрілялки – це захоплюючий жанр, який прокачує ваші рефлекси, стратегію та координацію. Таких ігор існує дуже багато, незалежно від того, чи шукаєте ви ігри для одного або кількох гравців. У цій статті ми розглянемо найкращі шутери для Slim Sony Playstation 4 і допоможемо підібрати щось дійсно цікаве.

Що таке шутер?

Перш ніж перейти до ігор, давайте про всяк випадок все ж проговоримо, що таке шутери. Це тип відеоігор, де гравці керують персонажем, який повинен стріляти у ворогів або об’єкти, щоби проходити рівні. Стрілялки можуть бути від першої чи третьої особи, вони можуть відбуватися в різних середовищах (військове, наукова фантастика, фентезі тощо).

Топові шутери для Slim Sony Playstation 4

Slim Sony Playstation 4 підтримує величезну кількість ігор-стрілялок. Ось деякі з найкращих шутерів, доступних на Slim Sony Playstation 4:

  1. Call of Duty: Modern Warfare — це шутер від першої особи, дія якого відбувається у вигаданій країні Близького Сходу. Гравці беруть на себе роль солдата, який повинен боротися з терористами, щоби врятувати світ.
  2. Apex Legends — шутер від першої особи. Дія гри відбувається на далекій планеті, де гравці повинні об’єднатися в загони по три людини, щоби битися проти інших загонів.
  3. Overwatch — шутер від першої особи, дія якого розгортається у футуристичному світі. Гравці беруть на себе роль одного з кількох унікальних персонажів, кожен зі своїми здібностями, і борються з іншими командами в різноманітних режимах гри. Гру відрізняє динамічний ігровий процес і чудове почуття гумору. Overwatch чудово підходить як для просунутих геймерів, так і для новачків.
  4. Tom Clancy's Rainbow Six Siege — тактична стрілялка від першої особи, дія якої відбувається у світі, де терористичні атаки є звичним явищем. Гравці керують членами команди Rainbow, що має перешкодити терористам здійснити їхні плани.
  5. DOOM — легендарна стрілялка, дія якої розгортається на футуристичному дослідницькому центрі Марса. Гравці беруть на себе роль морського піхотинця, який повинен битися з демонами з пекла, випущеними на волю злою корпорацією. У грі є швидкий ігровий процес, жорстока зброя та захоплюючий сюжет. Гра відмінно підійде любителям класичних шутерів від першої особи.

Slim Sony Playstation 4 є чудовим вибором для любителів шутерів, адже вона чудово передає графіку та має велику швидкість реагування. До того ж замовити її можна в мережі (наприклад, на сайті retromagaz.com).