Російського опозиціонера Навального побили в камері та підселили смердючку

Коментарi:

Політик відмовився жити з бридким співкамерником.

Опозиційний політик відмовився заходити до співкамерника, який мав проблеми з гігієною. Навального силоміць затягли в камеру і вдарили в пах. Тоді політик узяв співкамерника за комір і потяг до виходу.

У відповідь Навальному пригрозили кримінальною справою про дезорганізацію діяльності виправних установ (ст. 321 КК), повідомив для "Північної Реалії" адвокат Вадим Кобзєв.

У 2022 році Олексію Навальному замінили умовний термін на реальний у справі "Ів Роше", а потім судили у справі про наклеп на ветерана (засудили до штрафу) та у справі про шахрайство та образу судді (засудили до дев'яти років колонії). У володимирській колонії суворого режиму він перебуває з червня 2022 року

Призначати додаткові покарання Навальному стали після того, як у серпні він оголосив про створення профспілки ув'язнених і почав заперечувати умови свого утримання. Серед приводів, з яких Навального відправляли до ШІЗО, були розстебнутий ґудзик, відмова мити паркан, відсутність куртки, нецензурна лексика, умивання не за розпорядком.