На Херсонському напрямку ворог тримає оборону і обстрілює села, – ранкове зведення Генштабу

Коментарi:

Інформація на ранок 13 квітня.

Розпочалася 414 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Напередодні противник завдав два ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив 40 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Протягом минулої доби здійснив обстріляв Козацьке, Одрадокам’янку, Миколаївку, Ольгівку, Тягинку, Кізомис, а також обласний центр.

Окупанти продовжують посилювати контррозвідувальний режим. У населеному пункті Графське Волноваського району Донецької області, та навколо, збільшилась кількість блокпостів та патрулів. Ворог активно проводить фільтраційні заходи місцевого населення.

У Благодатному Донецької області, побоюючись витоку інформації про місця розташування окупантів, стали обмежувати певні маршрути руху таксистам, в’їзд місцевим жителям дозволено виключно за наявності реєстрації.

Авіація Сил оборони України за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, збито два ворожих БпЛА типу “Орлан- 10”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів, а також радіолокаційну станцію.