Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову станцію. Користуватися нею неможливо, – ОК "Південь"

Коментарi:

Вибухи в Джанкої на півночі окупованого Криму, за даними української розвідки, призвели до пошкодження вузлової станції.

"Зараз використання неможливе, і та метушня, яка навколо цього місця влучення відбувається, говорить про те, що немає ще навіть адекватного рішення, що з цим "щастям" їм робити. Але ми розуміємо, що вони намагатимуться якнайшвидше відновити те, що пошкоджено, тому що залізничне сполучення – це спосіб доставки важкого озброєння та особового складу. Зусилля підтягувати їм буде потрібно. Але ми продовжуємо роботу, зокрема, з вогневого контролю для того, щоб ці зусилля були марними", – сказала повідомила керівник Об'єднаного координаційного пресу. -центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк

Вона підкреслила, що ця атака є "одним із елементів плану, що передує активним діям".

На питання про те, як сприйняли цей сигнал влада рф та підконтрольні їй чиновники в Криму, Гуменюк зазначила, що панічні настрої "там уже панують".

"Викликати панічні настрої вже пізно, вони вже там панують, і це підтверджено не раз тим напрямком, який є на виїзд із Криму та навантаженням на всі автодорожні та залізничні колії, ті, що в них ще функціонують. Це не просто сигнал, що час діяти, а це наша робота, яка однозначно позначає наміри Сил оборони та напрямок руху Сил оборони", – заявила прес-офіцер.

Нагадаємо, що під час у Джанкої ЗСУ знищили російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їх транспортування залізницею.