ЗСУ б'є окупантів на відстані 300 кілометрів – у роботі «Вільха» та «Нептун»

Коментарi:

Генерал Наєв розповів про перевагу високоточної зброї ЗСУ.

ЗСУ використовують вітчизняну зброю для завдання ударів по окупантам. Реактивні системи залпового вогню "Вільха" дозволяють бити на відстані до 100 кілометрів, а протикорабельні крилаті ракети "Нептун" здатні вражати ворожі цілі на дальності до 300 кілометрів.

Це високоточне озброєння вітчизняного виробництва ефективно працює на полі бою, заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«Ефективно себе показала високоточна зброя вітчизняного виробництва. Насамперед це протитанковий ракетний комплекс типу «Стугна» з дальністю ураження до 5 кілометрів, тактичний ракетний комплекс «Вільха» з дальністю дії за наземними цілями до 100 кілометрів, протикорабельний комплекс «Нептун» з дальністю ураження надводних цілей до 300 кілометрів», – відзначив Наєв.

Він пояснив, що наявність такої зброї дозволяє завдавати серйозних втрат ворогу. Використання такого озброєння є надзвичайно важливим для ведення бойових дій.

Також він додав, що допомагають бити ворога та іноземні озброєння.

«Налагоджено постачання протитанкових ракетних комплексів типу Javelin, артилерійські системи калібру 155 мм Cаesar французького виробництва, М777 американського виробництва, Кrab польського виробництва, PzH 2000 німецького виробництва і т.д., а також РСЗВ HIMARS, MLRS-270 з дальністю дій », – наголосив Сергій Наєв.