На лівобережжі Дніпра окупанти шукають човни, а біля Бахмуту з’явилися кадирівці, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту ранку 25 лютого.

Розпочалася 367 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Напередодні наші оборонці відбили 70 атак. Окупанти завдали 27 авіаційних ударів та здійснили 75 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку постраждали 34 населених пунктів. Серед них Дудчани, Берислав, Садове, Качкарівка, Антонівка та Херсон.

На захопленій території Херсонської області загарбники обшукують будинки та вилучають човни та інші плавзасоби. Раніше такі дії вчинялися перед відходом з правобережної частини та для диверсійних дій.

Знищивши понад 80% житлового фонду Маріуполя, ворог пропонує жертвам цих бомбардувань отримати житло в новобудовах на околицях зруйнованого міста. Втім, розраховуючи на те, що разом із житлом були знищені документи, які підтверджують право власності, окупанти цинічно висувають обов'язкову умову їх наявності для отримання нового житла.

В Чечні триває примусова мобілізація. Для попередження можливого дезертирства мобілізованих з фронту або саботажу, 23 лютого на Бахмутський напрямок додатково відряджено 200 кадирівців з полку спецпризначення “ахмат”.

Протягом доби підрозділи Сил оборони знищили ударний гелікоптер Мі-24 та чотири БПлА (1 типу «Орлан-10», 1 – «Зала» та 2 – «Ланцет-3»). Українська авіація завдала 20 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, а також два удари – поЗРК. Наші артилеристи і ракетники уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника та три склади боєприпасів.