Командувати добровольчим батальйоном «Миколаїв» призначено голову Володимирівської громади

Коментарi:

Віталій Кім відвідав військовослужбовців нещодавно створений стрілецький батальйон «Миколаїв»

У п'ятницю, 24 лютого, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його перший заступник Георгій Решетилов зустрілися з військовими новоствореного стрілецького батальйону «Миколаїв» Збройних Сил України.

Під час візиту вони провели нараду з начальником Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Олександром Збрищаком та командиром батальйону, полковником Павлом Довгим. У ході спілкування було обговорено поточний стан та визначено проблемні питання. Зокрема, наголосили на підготовці військовослужбовців.

Начальник ОВА Віталій Кім запевнив, що забезпечення військовослужбовців продовжиться і надалі.

«Сьогодні – річниця нашої незламності. Тому символічно, що до батальйону вступило багато вмотивованих добровольців. Зі свого боку плануємо системну та регулярну підтримку бійців. Спільними зусиллями отримаємо Перемогу», – сказав голова області.

Після наради Віталій Кім та Георгій Решетилов перевірили умови проживання, побут військових та готовність штабу. Також до батальйону передали вантажівки, генератори, ноутбуки, Sratlink, теплий одяг тощо.

Додамо, що у цивільному житті командир нового стрілецького батальйону Павло Довгий – голова Володимирівської територіальної громади.