На посланні путіна не знайшлося місця Кадирову, Пригожину та іншим «яструбам війни»

Коментарi:

Борт глави Чечні знову відлетів до Дубаї.

Послання шляху на федеральних зборів виявилося сумним видовищем. Аншлагу не було. У залі, де виступав старіючий глашатай, виявилося багато порожніх місць. Не були на посланні й головні «яструби війни», наприклад, Рамзан Кадиров. Має, мабуть, важливіші справи.

17 лютого його особистий Airbus ACJ319 відлетів до Абу-Дабі. Судячи з даних з трекерів, бізнес-джет досі перебуває у столиці ОАЕ. Там він проводить новорічні канікули, при цьому на борту відключали бортові маячки, щоб утруднити його відстеження. Причому Airbus ACJ319 з'являється в тих місцях, де знаходиться син Кадирова – 16-річний Елі. В ОАЕ синок Кадирова займається єдиноборствами.

На трансляції путінського послання також не потрапили в кадри голова Генштабу та командувач військ СВО Валерій Герасимов, його заступник Сергій Суровікін (зміщений минулого року з посади командувача). Не видно було й мера Москви Сергія Собяніна. Не покликали на послання лідера «ЧВК Вагнера» Євгена Пригожина, який критикував міноборони разом із Кадировим.