Гіркін розповів, як відрізнити справжнього Путіна від двійника

Коментарi:

Екс-главар «ДНР» вважає, що російський диктатор не завжди особисто з'являється на публіці.

Екс-главар «ДНР», військовий злочинець Ігор Гіркін заявив, що Путін вдається до послуг двійників.

Терорист розповів, що є одна головна ознака справжнього Путіна — російський диктатор ніколи не з'являється у натовпі.

«Справжній Путін Володимир Володимирович на Різдво один був у кремлівському храмі. Священики боялися ще раз до нього підійти. Напевно, там снайпер сидів і попередив, що їх розстріляє, якщо вони наблизяться ближче 20 метрів. Ось це справжній Володимир Володимирович, який коли показують, що він приймає міністрів, він сидить на одному кінці столу і розглядає в бінокль, де там сидять ось ці», — розповів Гіркін.

«Я одразу коли бачу Путіна в натовпі, я одразу розумію, що мова про двійника. А що базікає двійник, ніхто не знає. Пургу несе», – сказав Гіркін.

Двійник був в Уфі

Як стверджує телеграм-канал "Генерал СЗР", який володіє інсайдерською інформацією з Кремля, використання двійника президента Володимира Путіна, на публічних заходах та зустрічах, у п'ятницю 13 січня вийшло на новий рівень.

"Цього дня Путін був у не характерній для себе ролі "на підхваті" у свого дублера, який під час відвідування Уфи брав участь у всіх заходах як президент Росії. Путін був готовий змінити двійника, якби раптом стало ясно, що дублер не справляється. Але "двійка", так у вузькому колі присвячених називають співробітника ФСТ, який майстерно зображує президента Росії Володимира Путіна, впорався на "відмінно". В Уфі двійник президента відвідав церемонію прощання з першим президентом Республіки Башкортостан Муртазою Рахімовим. Дублер непогано відіграв сумний вигляд Путіна квіти попрощався з покійним, повну інформацію про якого вивчав всього за день до цього.Менше за все Путін хвилювався за дублера, коли той зустрічався з главою Республіки Башкортостан Радієм Хабіровим.Двійник має досвід зустрічей як президент Росії з главами суб'єктів РФ і всі вони проходили без проблем «Двійка» знає як подати себе, що говорити і як вести подібні зустрічі.
Найбільше Путін переживав за «випадкову» зустріч із телевізійною групою біля трапа літака і був готовий, якщо двійник не впорається, брати участь у повторному записі короткого інтерв'ю. Але все пройшло успішно, дублер президента, хоч і з запинками та з деякими невластивими президентові нюансами, провів досить непоганий ефір, який було вирішено залишити в такому вигляді і подивитися як таке «з'їдає» глядач. Треба сказати, що і знімальна група була обдурена не менше за глядача, прийнявши з благоговінням дублера за президента.
Путіну і близькому оточенню цей досвід сподобався, незабаром дублер все частіше з'являтиметься президентом. Здоров'я президента має тенденцію до погіршення”.