Помер легендарний Пеле

Коментарi:

Іменитий бразильський футболіст Пеле помер. Йому було 82 роки, він тривалий час боровся із раком.

Про це у своєму Twitter повідомив журналіст Філіп Льюїс.

З 29 листопада іменитий футболіст перебував у лікарні через ускладнення через рак кишечника. ЗМІ повідомляли, що колишнього нападника збірної Бразилії переведено у відділення паліативної допомоги, оскільки його організм більше не реагує на хіміотерапію у боротьбі з раком кишечника. Проте дочки футболіста Келі та Флавія тоді спростували ці повідомлення, заявивши, що причиною госпіталізації батька став коронавірус.

Пеле неодноразово публікував повідомлення в соціальних мережах під час чемпіонату світу в Катарі, в яких, зокрема, дякував уболівальникам за підтримку та побажання якнайшвидшого одужання.

26 грудня стало відомо, що Пеле попрощався з членами сім'ї та близькими, про це повідомив у соціальній мережі британський бізнесмен, який займається наданням комерційних та організаційних послуг елітним спортсменам, Франку Халіду.

Пеле – єдиний гравець, котрий тричі вигравав чемпіонат світу. Разом зі збірною Бразилії він завойовував трофей у 1958, 1962 та 1970 роках. Загалом він провів 92 матчі у складі національної команди, в яких оформив 77 голів.