ЗСУ розгромили бази Росії в Скадовську та Лазурному

Коментарi:

Точне влучення по великим скупченням живої сили ворога

У тимчасово окупованих Скадовську та Лазурному Херсонської області – нічні «феєрверки»: попередньо, ЗСУ накрили вогнем бази відпочинку, де розквартувалися російські військові та херсонські колаборанти.

Гучні вибухи пролунали у курортному Скадовську 13 грудня близько 23:00.

За інформацією херсонських телеграм-каналів, голосно також було у сусідньому селищі Лазурне. У цьому населеннему пункті «бавовна» біла щонайменше двічі за ніч. Попередньо повідомляється про поразку місця, де було зафіксовано велике скупчення живої сили ворога.

Як зазначає автор каналу «Миколаївський Ванек», який інформаційно співпрацює з Силами оборони Півдня, йдеться про санаторій «Чайка». Судячи з активності карет швидкої допомоги, які помчали на місце після вибуху, йдеться про суттєву кількість «200-х» та «300-х» окупантів.

«Чайка» – розрахований на 400 ліжкомісць сучасний санаторно-курортний комплекс на першій лінії узбережжя Чорного моря, розташований у селищі Лазурне Скадовського району Херсонської області поблизу національного природного парку «Джарилгацький».

У липні на територію комплексу вже прилітали українські ракети, оскільки противник облаштував на базі відпочинку склад боєприпасів, штаб та казарми. З території Скадовського району загарбники продовжують «жахати» деокупований правий берег Херсонщини.