У звільненій Снігурівці відкрили поліцейський відділок – місцеві у перший же день понесли заяви

Коментарi:

У Снігурівці запрацював поліцейський відділок.

Правоохоронці підтримуватимуть правопорядок та просто допомагатимуть тим, хто понад вісім місяців потерпав від злочинів окупантів.

Відділок поліції функціонує за новою адресою: Снігурівка, вулиця Жовтнева, 103, телефони – (050) 327 04 78, (066) 077 71 80.

Зараз зусилля поліцейських спрямовані на фіксацію та документування злочинів, що були вчинені військовими рф, і вони не мають строку давності. З моменту деокупації Снігурівської громади слідчі зареєстрували вже 175 правопорушень.

«Звертаюся до місцевих мешканців із проханням дотримуватися визначених правил безпеки, бути обережними під час пересування населеними пунктами, особливо поблизу адміністративних будівель та об’єктів інфраструктури, біля місць, де базувалися та проживали окупанти», – сказав начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

Полковник також закликав усіх, хто зберігає зброю чи вибухові предмети – ворожі, знайдені або ж без відповідних дозволів, якнайскоріше здати її у відділок та позбутися відповідальності за її незаконне зберігання. Про це повідомили в поліції Миколаївської області.