У Миколаївській області в будинку знайшли наркотики та корпус бойової гранати

Оперативники карного розшуку Вознесенського районного управління довідалися, що місцевий мешканець зберігає наркорослини.

Під час обшуку у його помешканні, виявили готову до вживання пів кілограма наркотичної речовини – канабісу та 200 грамів снодійного маку. Крім цього, знайшли корпус від бойової гранати.

Одну з кімнат будинку 35-річний зловмисник обладнав всім необхідним для вирощування наркозілля, встановивши бокс із світлодіодними лампами, вентиляцію та спеціальну сушку.

Правоохоронці розслідують кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Усе вилучене направлено на експертизу, за результатами якої будуть прийняті подальші рішення. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Вознесенська окружна прокуратура, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.