Маразм міцнів: на Раді безпеки ООН представник РФ звинуватив США у створенні біологічної зброї, яку переносять комарі

Коментарi:

У ході засідання Ради безпеки ООН представник РФ Василь Небензя заявив, що США мають намір використати комарів для перенесення біологічної зброї.

"Залишається питання про патент США, виданий бюро США з патентів і товарних знаків, на БПЛА для поширення заражених комарів. Тобто, на виріб, який призначається для використання як технічний засіб доставки біологічної зброї – біологічних та імунобіологічних бактерій і вірусів, який міг б знищити весь особовий склад противника. Відповідно до опису, такий БПЛА транспортує в заданий район контейнер з великою кількістю комарів-переносників інфекції та звільняє їх. При укусі комарі інфікують людей збудниками небезпечних захворювань", – заявив Небензя.

Також він вкотре звинуватив США у дослідах із розробки біологічної зброї нібито в українських біолабораторіях.

"У складі отриманих нами документів містяться описи проектів UP-4, Flu-Flyway та Р-781 щодо вивчення можливості поширення небезпечних інфекцій через мігруючих птахів, у тому числі високопатогенного грипу та хвороби Ньюкасла, та кажанів, у тому числі здатних інфікувати людину збудниками чуми, лептоспірозу, бруцельозу, а також коронавірусів та філовірусів, які можуть розглядатися як засоби доставки. Просторове охоплення обох проектів фактично включало не лише прикордонні з Росією українські регіони, а й територію самої Росії", – стверджує Небензя.