У Миколаєві затримали 27-літнього "наркопредпрінімателя"

Коментарi:

Місцевий житель спробував налагодити злочинний бізнес

Вчора, 15 вересня, під час патрулювання вулиць Миколаєва, бійці роти поліції особливого призначення затримали чоловіка, у якого були згортки з наркотичними речовинами. Зараз йому загрожує до десяти років ув'язнення.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Миколаївського районного управління поліції. Співробітники якої вилучили у громадянина 27 згортків з речовиною білого кольору та 12 з канабісом.

За словами зловмисника, наркотичні засоби він замовляв в інтернет-магазині, замовлення отримував поштою. Надалі він пакував товар і збував, роблячи закладки по місту.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, при обшуку в домоволодінні затриманого правоохоронці також виявили і вилучили 45 згортків з метамфетаміном і 19 з канабісом.

За вказаним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 307 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Николаевцу оголошено про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.