Залізничная станція, навчальний заклад, багатоповерхівки – на Миколаївщину знову летять ракети С-300

В Миколаєві знову стало дуже гаряче. Ворог не припиняє наміри зруйнувати міську інфраструктуру. За інформацією районних військових адміністрацій, ДСНС, Миколаївської облдержадмністраціїї на восьму ранку14 вересня тривожна.

Миколаїв
14 вересня, о 1.10 Миколаїв зазнав ракетних обстрілів. За попередніми даними, ракетами типу С-300. Пошкоджено навчальний заклад, об’єкти інфраструктури та житлові будинки, зокрема, було влучання біля дев’яти- та п’ятиповерхівки. Також внаслідок влучання на територію підприємств виникла пожежа на виробничій будівлі та займання автівки. За попередніми даними, двоє людей загинули, троє отримали поранення та трьом громадянам надана допомога амбулаторно. Детальна інформація уточнюється.

Баштанський район
14 вересня, з 5.30 до 5.45 були обстріли за межами села Широке.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування.

13 вересня об 11.30 були обстріли села Червоний Яр. О 20.34 обстрілів зазнала станція Березнегувате. Також о 23:50 обстріли зафіксовані на околицях Березнегуватого. Постраждалих немає.

Тривають обстріли Широківської громади. 13 вересня з 10.00 до 14.00 обстріли лунали переважно за межами населених пунктів громади, влучання були по сільськогосподарським будівлям. Також внаслідок обстрілів сіл Поляна та Червона Долина пошкоджено сільськогосподарські будівлі. Вчора, з 18.00 до 19.30 обстрілів зазнало село Широке. Внаслідок чого зруйновано один житловий будинок. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, з Миколаївського району інформація не надходила.