Миколаївця, який перебував у міжнародному розшуку за вимагання, піймали в Києві і відправили в СІЗО

Розшукали 33-річного фігуранта оперативники поліції разом із співробітниками УСБУ у столиці. Нині підозрюваному Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Торік у вересні правоохоронці регіону провели спецоперацію із викриття двох жителів Миколаєва – батька та сина за фактом вимагання грошових коштів у мешканця обласного центру.

Тоді ж 71-річному підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, а його син почав переховуватись від органів слідства.

29 серпня у ході оперативно-розшукових заходів оперативники поліції та УСБУ встановили місцезнаходження 33-річного підозрюваного та затримали його в Києві.

Сьогодні, 30 серпня, суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, повідомили в поліції Миколаївської області.

Прізвище правоохоронці не називають, але судячи з подвигів цього фігуранта, мова йде про Олексія Казимирова. Цей мешканець Миколаєва свого часу придбав автомобіль на іноземній реєстрації, а трохи згодом з погрозами зажадав від колишнього власника 800 доларів на ремонт цієї «євробляхи». Залучив до вибивання грошей свого 71-річного батька. Цю справу торік розглядав суд, але Казимиров засідання ігнорував, після чого його було оголошено у міжнародний розшук.