"Зради" не буде? Сенкевич скасував тендер на прибирання шин у Заводському районі

Коментарi:

По-перше, вважає мер, розбирати барикади з покришок ще рано. А по-друге, роботи виконають комунальні підприємства

Тендер по прибиранню шин з магістральних вулиць Заводського району міста Миколаєва буде скасований. Про це заявив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

"Як не день, так нова зрада. На жаль, є посадові особи, які поставлене завдання виконують найпростішим способом – витратою бюджетних коштів. Але часи зовсім не ті. Тому будемо переучувати. Або звільняти. Шини по місту приберемо. Але тоді, коли прийде час. І силами наших комунальних підприємств – "ЭЛУ автодоріг» або "Миколаївські парки", – уточнив мер.

Нагадаємо, 22 серпня був оголошений переможець тендеру, оголошеного адміністрацією Заводського району міста Миколаєва. Замовлялася послуга з прибирання з магістральних вулиць покришок. Причому, сама адміністрація була готова заплатити 921 тисячу гривень. На аукціоні ціна знизилася до 515 тисяч.

У підсумку переможцем було оголошено ТОВ "Новотор". У документації до закупівлі зазначено, що мова йде про 11200 шин. Покришки підрядник повинен збирати по всьому району. Роботи мають бути завершені до кінця поточного року. В середньому вартість підібраної автопокришки становить 46 гривень.

Нагадаємо, що в березні городяни відгукнулися на заклик глави Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталія Кима встановити на перехрестях загородження з автопокришок і коктейлів Молотова. На той час існувала загроза прориву російських військ в Миколаїв. Віталій Кім запропонував при прориві ворога підпалити шини, щоб обмежити видимість.