О 4.30 ворожі снаряди розірвалися на околицях Миколаєва, а в Широкому влучили по городам селян

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області станом на восьму ранку 27 серпня

Миколаїв
27 серпня орієнтовно о 4.30 місто знову зазнало обстрілів. Відомо про влучання на околицях. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

26 серпня два реактивних снаряди системи залпового вогню «Смерч» розірвалися за містом. Постраждалих та руйнувань немає.

Миколаївський район
Вчора, 26 серпня, о 13.47 зафіксовані ворожі обстріли селища міського типу Первомайське. Одна людина загинула. Пошкоджено господарські споруди приватного підприємства та гаражі.

Згодом, о 17.30 обстрілу сталася пожежа квартири в житловому будинку. Постраждалих немає.

Баштанський район
Тривають обстріли Широківської громади.

27 серпня, близько 4.00 та 5.00 обстрілів зазнало село Широке. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарства та городи. У цей же час ворог обстріляв околиці села Поляна. Постраждалих немає.

Орієнтовно о 17:00, 26 серпня, були обстріли за межами села Червона Долина.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. О 14.00 обстрілів зазнало смт Березнегувате. Один із боєприпасів влучив у двір приватного домоволодіння. В результаті цього вибуховою хвилею знищено житловий будинок. Поранення отримала жінка, яка на той момент знаходилася в будівлі. Також пошкоджень та руйнувань зазнали інші будинки.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомляють в районних військових адміністрацій, ДСНС та Миколаївській облдержадміністрації.