У Криму впали ціни в готелях, чекають падіння моста

Готелі окупованого півострова демонструють рекордне падіння цін після "бавовни".

Орендувати будиночок без зручностей і харчування на тиждень у вересні можна вже за 2400 рублів з людини.

Ціни в деяких готелях впали на 50-60% в порівнянні з минулим роком. Тиждень в тризірковому готелі тепер коштує 6800 рублів з людини. Таким чином, нелегальний відпочинок в окупованому Криму став найдоступнішим в цьому оксамитовому сезоні. Будь-які інші російські, а вже тим більше зарубіжні курорти, обійдуться в рази дорожче.

Ціна розміщення не знижувалася лише в елітних готелях, але зате там постійно публікувалися спецпропозиції, відзначили туроператори. Зараз за тиждень зі сніданками в готелі «Ялта-Інтурист» доведеться заплатити 65 тисяч рублів на двох.

У більшості готелів на східному березі Криму ціни ще нижче. Тиждень в готелі зі зручностями і сніданком можна провести за 7900 рублів з людини. При цьому середній чек за розміщення на першій пляжній лінії з повним пансіоном, басейном і паркуванням – від 42,3 тисяч рублів на двох.

Ціни почали знижуватися вже навесні – через падіння турпотоку і закриття аеропорту Сімферополя.

9 серпня вибухнули боєприпаси на військовому аеродромі в Новофедорівці. І хоча міноборони брехало, що "вогневого впливу на авіабазу не було", зате глава півострова кримінальник Аксьонов на прізвисько Гоблін пообіцяв "вжити всіх заходів" для забезпечення безпеки. Але відпочиваючі вирішили не ризикувати. В результаті на виїзді з Криму в зоні Керченського мосту виникла величезна пробка.

16 серпня в прогриміло відразу три вибухи: на трансформаторній підстанції та складі боєприпасів біля Джанкоя, а також на аеродромі в Гвардійському біля Сімферополя.

Атаки тривають. Влада повідомляла про збиті безпілотники в Керчі, Євпаторії та Севастополі. Ось-ось оксамитовий сезон

Асоціації туроператорів рф констатує, що за підсумками літнього сезону туристичний потік до Криму скоротився в два рази в порівнянні з минулим роком.