У рф назвали атакою військового об'єкта обстріл житлової багатоповерхівки у Вознесенську, при якому поранено четверо дітей

Коментарi:

Вдень 20 серпня російські війська завдали ракетного удару по багатоповерховому будинку у Вознесенську, в результаті чого постраждали мирні громадяни.

Ворожа ракета влучила у звичайну житлову п'ятиповерхівку. Пошкоджено 2 під'їзди будинку, а також розташовані поруч приватні будинки, транспортні засоби

На даний момент відомо, що 12 осіб поранено, серед них четверо дітей від 3 до 17 років. Глава області Віталій Кім повідомив, що всі діти у важкому стані – в момент удару вони були на майданчику перед будинком.

Одній дівчинці осколком вибило око-зараз її везуть в Миколаїв. Іншу дитину прооперували у Вознесенську.

А ось в росії виклали свою версію обстрілу. Терористи стверджують, що результативно атакували військовий об'єкт.

Кремлівське видання TopWar пише, що командування ВСУ нібито намагалося створити у Вознесенске угруповання, яке потім можна було б задіяти для наступу на Херсон.

"Дані, отримані збройними силами росії, дозволили результативно атакувати військові об'єкти у Вознесенську. У місті прогриміли потужні вибухи, в результаті яких знищено склад боєприпасів та об'єкти розміщення військової техніки», – пишуть російські ЗМІ.