П'яний водій, якого затримали під час комендантської години, «косив під дурника»

Коментарi:

Сьогодні, 6 серпня, під час комендантської години в Миколаєві біля блокпоста зупинили водія, який не повинен був знаходитися на вулиці.

Нагадаємо, в місті діють жорсткі обмеження – цивільних попросили залишитися вдома і не залишати житло без дуже поважних причин. А якщо вже таки довелося вийти-потрібно мати при собі документи.

Водій, якого зупинили, спочатку стверджував, що машина не його. Причому, у поліції були підстави стверджувати, що чоловік був напідпитку, а проходити тест на алкоголь відмовився.

Потім громадянин твердив, що і за кермом-то його не було. Мовляв, пішов за водою в магазин, а там закрито. Про те, що в Миколаєві діє комендантська година – не знав. Потім, правда, визнав, що дивився повідомлення і Кіма, і Сенкевича. "Але мер не говорив, що потрібно мати при собі документи», – наполягав порушник. Загалом "я не я, і машина не моя".

Громадянина передали для розгляду опергрупі райвідділу поліції. Там і з'ясовуватимуть його особу та причини появи на вулиці під час комендантської години.