Мінімальна перемога "Динамо" над " Грацем»: шанс на вихід в раунд плей-офф

Футбол. Ліга чемпіонів УЄФА.

Третій кваліфікаційний раунд. Перший матч
Польща. Лодзь. Стадіон імені Владислава Круля. Арбітр Франсуа Летесьє (Франція).

3 серпня. "Динамо" – Київ, Україна) – "Штурм" (Грац, Австрія) – 1:0 (1:0).

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Дубінчак (Вівчаренко, 71'), Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 71'), Шапаренко, Караваєв, Буяльський, Бесєдін (Ванат, 83').

"Штурм": Зибенхандль, Газибегович, Аффенгрюбер, Вютріх, Данте (Шнегг, 68) – Горенц-Станкович, Хайрлендер (Любич, 67'), Прасс (Демаку, 77'), Хорват, Саркария, Хойлунд (Ланг, 89').

Гол: Караваєв (28').

Попередження: Попов (20'), Шепелєв (47') – Вютріх (16'), Горенц-Станкович (41'), Хайрлендер (46').

Кияни дуже зібрано і відповідально підійшли до цього поєдинку. Грали практично без помилок. Портал SofaScore визнав півзахисника Миколу Шапаренка найкращим у цьому матчі. Але гол то забив Олександр Караваєв!

Це сталося в першому таймі. Дубінчак подав з лівого флангу, у Бесєдіна пробити головою не вийшло, а Караваєв ударом з ходу увігнав м'яч у дальній нижній кут. 1:0.

Для Георгія Бущана це був 47-й сухий матч. До Шовковського далеченько – у легендарного голкіпера 315 поєдинків, в яких він голів не пропускав.

Тепер бійці Мірчі Луческу проведуть у Граці 9 серпня поєдинок- відповідь. Мінімальну перевага вони не повинні розтринькати.

Переможець за сумою двох матчів вийде в раунд плей-офф Ліги чемпіонів, де зіграє з переможцем пари "Бенфіка" – "Мітьюлланд"

У Лісабоні перший матч виграли господарі – 4:1.