Вночі ракетами С-300 обстріляна Миколаївщина – зруйновано об’єкт інфраструктури, газогін, АЗС, будинок

Коментарi:

З’явилася інформація про ворожі обстріли у Миколаївській області на восьму ранку 21 липня

Миколаїв
Близько 3.05 21 липня, російські окупанти випустили по місту сім ракет С-300. За попередньою інформацією відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін та складське приміщення. Рятувальними службами ліквідовані всі займання, що виникли внаслідок обстрілів. Поки відомо про одного постраждалого.

Миколаївський район
20 липня об 11.20 та 13.00 були обстріли села Лимани Галицинівської громади. Внаслідок яких зруйновані житлові будинки, господарські споруди. Постраждалих немає.

20 липня о 16.20 внаслідок обстрілів Шевченківської громади між населеними пунктами Котляреве та Зеленим Гаєм загорілися поля з зерновими. Постраждалих немає.

Також вчора внаслідок ворожого обстрілу в лісовому урочищі Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Баштанський район
Вдень 20 липня обстріляна Червона Долина Широківської громади.

21 липня близько другої ночі обстрілів зазнало село Широке. Внаслідок потрапляння в житловий будинок є один загиблий. Також влучання були за межами населених пунктів громади.

Вночі з 20 на 21 липня обстрілювали Баштанську громаду. Зафіксовано потрапляння в сільські населені пункти. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади., 20 липня внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків, двічі виникло загоряння сухої трави та чагарників

Під постійними обстрілами залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської облдержадміністраціїї.