ДРГ із мурманських морпіхів "позмагалися" з українським спецназом: у результаті 36 російських трупів та полонений командир

Коментарi:

Українці змусили ворога відійти з позицій, незважаючи на значну чисельну перевагу противника

На Харківщині розвідувальна група Головного управління розвідки Міністерства оборони України "Кедр" знищила ДРН морської піхоти Північного флоту ВМФ РФ.

Про це повідомило у Facebook ГУР.

Зазначається, що спецоперацію було проведено у селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області, де було виявлено великий підрозділ росіян, який розміщувався у зруйнованих будинках.

"Внаслідок вогневої поразки 36 окупантів було знищено. Багато рашистів отримали поранення різного ступеня тяжкості", – сказано в повідомленні.

За даними розвідки, пізніше "Кедр" спільно з підрозділами місцевої тероборони та Національної гвардії провів низку боєзіткнень і змусив ворога відійти з позицій, незважаючи на значну чисельну перевагу противника.

"В результаті операції було здобуто численні трофеї і взято в полон пораненого командира взводу ворожої ДРГ. Ним виявився уродженець Запорізької області, 1989 року народження, Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спеціального призначення боротьби з підводними диверсійними силами /ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Три роки тому був відряджений у угруповання збройних сил РФ у Сирії", – інформує ГУР МОУ.

При цьому наголошується, що безпосередньо на полі бою йому було надано первинну медичну допомогу, а зараз він перебуває в одному з українських медичних закладів.