Вчора на Миколаївщині окупанти вцілили в сільську лазню, гараж, пшеничне поле, сухостій

Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці загасили 14 пожеж, шість з них сталися через ворожі обстріли.

Зранку 15 червня бійці 16-ї частини загасили пожежу господарчої споруди, гаражу та лазні у селі Котляреве Миколаївського району на площі 80 квадратних метрів.

У цьому селі на іншій вулиці загорілась літня кухня та домашнього речі. Вогнеборці пожежу на площі 60 квадратних метрів ліквідували.

У селі Парутине після обстрілів виникла пожежа сухої трави та чагарників на площі 1 гектар. Рятувальники 16-ї частини приборкали пожежу, не допустивши розповсюдження вогню на поле озимої пшениці на корені.

У селі Лимани під Миколаєвом зайнялась суха трава та пшениця на корені. Бійці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони загасили вогонь на площі 0,5 та 0,5 гектари відповідно.

Внаслідок потрапляння ракети, попередньо системи “Ураган чотириповерховий житловий будинок в Миколаєві виникла пожежа на третьому поверсі, яку вогнеборці загасили на площі 15 квадратних метрів. Боєприпас пробив перекриття з четвертого по другий поверх. Відомо, про постраждалу жінку, яку відвезли до лікарні.

Піротехніки минулої доби відпрацьовали 27 повідомлень та знешкодили три вибухонебезпечні предмети, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.