На Миколаївщині злодій-невдаха загинув від удару струмом на трансформаторній підстанції

Коментарi:

Спроба крадіжки енергетичного обладнання коштувала життя чоловікові у Вознесенському районі

Крадіжка завдає АТ «Миколаївобленерго» мільйонних збитків. Зловмисники тягнуть все, до чого можуть дотягнутися, скориставшись нагодою (наприклад, відсутністю харчування) – дроти, олія, комутаційне обладнання, навіть опори!

Якщо є можливість, підприємство організує цілодобовий нагляд за місцем аварії силами служби безпеки та відомчої охорони. Але зробити це просто неможливо!

З 24 лютого поточного року також, на жаль, є приклади незаконних посягань на наше майно. Знеструмлені внаслідок обстрілів або приходу окупаційних військ повітряні лінії стали здобиччю зловмисників – вкрадено тисячі метрів дротів на сотні тисяч гривень.

Але гроші – не єдина валюта, де можна обчислити вартість енергетичного обладнання. Днями в цьому на власному досвіді переконався злодій, який вліз у закриту трансформаторну підстанцію, розташовану на території одного із підприємств у Вознесенському районі.

На місці злочину залишився інструмент, за допомогою якого злодій збирався демонтувати частину обладнання та залишки тіла, ураженого струмом.

Чоловік помер миттєво.

«АТ «Миколаївобленерго» нагадує: несанкціоноване втручання в роботу енергетичного обладнання призводить до порушень роботи електромережі, зокрема, та відключення великої кількості споживачів від харчування. Якщо на це вам начхати, як і на закон, пам'ятайте, що в такому разі ви ризикуєте не лише чужим благом або власною свободою, а й найціннішим своїм життям», – акцентували на підприємстві.