Арестович розповів, що буде, якщо Путін гигнеться

У Путіна справді рак та "букет інших захворювань".

У цьому Марка Фейгіна запевняв радник глави офісу Президента України Олексій Арестович.

Про захворювання диктатора він, мовляв, знав ще 2020 року. І, за його словами, московські лікарі можуть продовжити йому життя на якийсь час. Арестович припустив, що навіть після смерті Путіна його оточення ще деякий час брехатиме народу і викладатиме заздалегідь записані відеоролики.

"Щойно Путін помре – реально хтось зіллє з прислуги Путіна або "веж Кремля", почнуться обвальні процеси верхівки... Ну, можуть ще два тижні зображати, що він живий. А найголовніше – буде поставлене питання: а навіщо взагалі руйнувати американоцентричний світ? Думаю, ніхто у військово-політичному керівництві не зможе пояснити, навіщо їм взагалі війна в Україні", – відповів Арестович.

Після смерті Путіна політикум Росії негайно боротиметься за владу та вплив. У цю історію війна в Україні не вписується, вважає Арестович.

При цьому радник глави ВП не впевнений, що війна в такому разі припиниться негайно, але війська Росії, як мінімум, припинять завзяття. Тоді Україна різко зросте шанси повернути Крим і Донбас, додав Арестович.

Арестович не перший і не останній, хто пише про майбутню раптову смерть тирана. Той самий Марк Фейгін зазначав, що прямих підтверджень хвороби немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін – це старий 70-річний чоловік із вантажем захворювань.