«У Путіна був рак, і він був ізольований»

Коментарi:

Американський режисер Олівер Стоун познайомився із правителем РФ у 2015 році.

Американський режисер Олівер Стоун заявив, що президент РФ Путін перехворів на рак. Таку заяву він зробив у підкасті журналіста Лекса Фрідмана. Так, відповідаючи на запитання, чи було рішення напасти на Україну божевіллям чи стратегічним розрахунком, Стоун зазначив:

"Я не можу вам з упевненістю відповісти. По-перше, ми не знаємо, що йому сказали, чи давала розвідка справді йому правильні оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про ступінь співпраці, яку могли надати росіяни, які живуть в Україні. Це могло бути одним із факторів того, що він некоректно оцінив наслідки (війни)".

"І не забувайте таку річ: у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час ковіда... Можливо, він втратив контакт із людьми. Але я спекулюю, я не знаю точно. Можливо, він думав , Що (вторгнення в Україну) буде швидким рішенням", – додав Стоун. Відомо, що Стоун познайомився з Путіним у 2015 році, а у 2017 році на екрани вийшли чотири серії його документального фільму "Інтерв'ю з Путіним".

У ньому вони, зокрема, обговорюють історію російсько-американських відносин, а також ситуацію в Сирії та Україні.