Зеленський розповів, що Україна вважатиме перемогою у війні проти Росії

Коментарi:

Президент Володимир Зеленський розповів, що Україна вважатиме перемогою у війні проти Росії. Це витіснення військ РФ у їхнє положення до 24 лютого, а після повернення тимчасово окупованого півострова Крим.

Про це глава держави заявив під час виступу на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit.

"Відновити територіальну цілісність. Наше завдання номер один – це відправити та дотиснути війська РФ на ті території, де вони були до 24 лютого. Ми розуміємо, що відновити територіальну цілісність повністю на тимчасовому окупованому півострові Крим буде складно і все ж таки, я вважаю, що ми зможемо потім, показавши свою міцність, а ми її демонструємо, а потім перейти на дипломатичний шлях, бо будь-яка війна закінчується дипломатією", – зазначив Зеленський.

Глава держави висловив упевненість, що Україні вдасться витіснити Росію і все закінчиться переговорами, проте коли це станеться, поки що не відомо.

"Тому, я вважаю, що нам треба витримати, вичавити завдяки тій чи іншій зброї, підтримці санкційної, витіснити Росію максимально з нашої території. У будь-якому разі все одно закінчиться тим чи іншим форматом переговорів. Скільки це йтиме я не можу сказати, тут у мене гарантій немає", – резюмував Зеленський.