Дві машини з біженцями з Херсона підірвалися на міні в Миколаївській області

За кілька днів до Великодня між селами Новогригорівка та Любомировка Миколаївської області, сім'я, що втекла з окупованого Херсона, підірвалася на міні.

Подробиці повідомляє Корабелов. Інфо. Дві сестри домовилися з волонтером із Херсона, що він доставить їх та дітей 9 та 17 років у місто Миколаїв. Волонтер запевнив, що дорогу знає і вже вивозив нею біженців.

Сім'я їхала на двох машинах Mazda X5 чорного кольору (держ. номер ВТ 4765 СК) та білий Mersedes (держ. номер ВТ 7839). Не доїжджаючи до Новогригорівки, біля зрошувального каналу автомобілі підірвалися на міні. Одна із сестер загинула на місці. Хлопчик 9 років та дівчинка 17 років отримали травми та осколкові поранення.

Їх до лікарні Херсона доправили російські військові, які тримають в окупації кілька сіл на півдні Миколаївщини.

Волонтер, який віз людей, вважається зниклим безвісти. Батько постраждалих дітей звертається до небайдужих та просить допомогти забрати з місця трагедії машину та дружину. Він живе надією, що вона може бути ще жива.

Невідома і доля волонтера Дмитра Пасічнюка, 1997 року народження. Востаннє його бачили 21 квітня біля села Любомировка неподалік третього російського блокпосту . Він намагався евакуювати людей на білому позашляховику. Прикмети: зріст 186 см, спортивної статури, коротке волосся та невелика борода рудого кольору. На руці є татуювання.