Вчора окупанти здійснили дві атаки у бік Миколаєва

Коментарi:

Станом на вечір 21 квітня ситуація Миколаївської та Херсонської областей залишається стабільно напруженою.

Противник продовжує шукати способи просунутися на захід від зайнятих оборонних рубежів. Нашими підрозділами відбито дві атаки противника при спробі просунутися до адмінкордону з Миколаївською областю. У ході боїв противник зазнав втрат і відступив.

Ракетно-артилерійськими підрозділами протягом дня завдано поразки 15 цілей противника.

Загальні втрати ворога на південному оборонному рубежі за 21 квітня становлять 51 рашист та 14 одиниць техніки. Загарбники залишилися без чергового танка Т-72 без ще однієї реактивної системи залпового вогню. Їх сили зменшилося на 9 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки.

У Чорному морі корабельне угруповання продовжує пошукові заходи дома затоплення крейсера «Москва». Загроза ракетних ударів із моря залишається.

На Одещині нейтралізовано центр проросійського громадського об'єднання, який намагався розхитати ситуацію на півдні.

Зловмисники виготовили партію друкованих антиукраїнських матеріалів, намагалися їх розповсюджувати та агітувати за організацію сепаратистських мітингів.

Те, що їхня діяльність не мала успіху та була викрита – ознака свідомої патріотичної проукраїнської позиції населення південних регіонів та ефективної контрдиверсійної роботи відповідних структур та органів.